عضویت کاملا رایگان پزشکان

وجود نام پزشک در دکتریاب به منزله عضویت پزشک در دکتریاب نیست !!!

پزشک در سامانه عضو است
دکتر رضا ساری مطلق QR
کانال دکتریاب در تلگرام

دکتر رضا ساری مطلق

3 نفر رای دادند که 100% کاربران این پزشک را پیشنهاد میکنند.
مطب دکتر رضا ساری مطلق
قم:
بیمارستان کامکار سه شنبه صبح و عصر و چهارشنبه صبح۳۷۷۵۹۲۲۹ 
بیمارستان شهید دکتر بهشتی شنبه عصر۳۶۱۲۲۰۲۸ 
کلینیک ویژه تخصصی شماره ۲(میدان شهرداری ساختمان ظفر)  دوشنبه و چهار شنبه عصر۳۶۲۰۰۱۹۲-۵ 
ارتباط مستقیم از طریق تلگرام:
کانال ارتباط با بیماران:

آیا اطلاعات اشتباه یا قدیمی است! اینجا کلیک کنید

  • در صورت مطلع بودن از آدرس و شماره جدید آن را در کادر زیر وارد نمایید و در غیر این صورت تنها ارسال را بفشارید.
  • click to load
تلفن مطب دکتر رضا ساری مطلق

۳۷۷۵۹۲۲۹

موبایل دکتر رضا ساری مطلق
ایمیل دکتر رضا ساری مطلق
-
سایت دکتر رضا ساری مطلق
وب سایت دکتر رضا ساري مطلق
بیوگرافی دکتر رضا ساری مطلق

استان قم، شهر زیبای قم

تعداد بازید: 1323 بار

اگر دوست دارید اطلاعات دکتر را با دوستانتان به اشتراک بزارید:
دکتر رضا ساری مطلقReviewed byDoctor-yab.ir2

  • دیدگاه ها
  • ارسال دیدگاه
  • ب
    بی نام5 تیر 1394 - 15:39
    سلام آقاي دکتر
    آيا تمام برجستگي هاي روي دستگاه تناسلي زيگيل هست ؟؟ من بايد به متخصص اورولوژي مراجعه کنم يا متخصص پوست و مو

    رضا ساری مطلقبا سلام خدمت شما، خير زگيل تناسلي يکي از تشخيصهاي مورد نظر است. اگر سابقه رابطه جنسي نامطمئن را داشته ايد ميتواند جز تشخيصهاي مورد نظر باشد. بهترين راه تشخيص معاينه توسط متخصص ارولوژي يا پوست است.

  • ع
    علی21 تیر 1394 - 19:19
    سلام آقاي دکتر من يک کليه دارم و هميشه ميترسم اين يکي رو هم از دست بدم چون همش فکر ميکنم که کاري رو که بايد دوتا کليه انجام ميدادن الان يک کليه داره انجام ميده و فشار به کليه ام مياد. لطف ميکنيد بگيد که من بايد چه نکاتي رو رعايت کنم تا خدايي نکرده اين يکي رو هم از دست ندم
    تشکر

    رضا ساری مطلقسلام دوست عزيز
    البته من سن شما را نميدانم ، و همچنين علت تک کليه بودن شما را.
    در هر صورت يک کليه امکان فراهم کردن سلامت شما را تا پايان عمر خواهد داشت. مگر اينکه علل ديگر و بيمار يهاي همراه باعث کاهش عملکرد آن شود که البته در تک کليه و دو کليه يکسان است.
    اگر جوان و فعال هستيد از ورزشهايي که نيازمند برخورد نزديک دو نفر هست خودداري کنيد.
    بهتر است به طور ساليانه عملکرد کليه شما چک شود و از طرفي در صورت فشار خون و ديابت کنترل دقيق انجام شود.
    در کل جاي نگراني به اين شدت که فرموديد نيست خيلي از افراد با يک کليه تا پايان عمر زندگي ميکنند و هيچي مشکلي هم نخواهند داشت.

  • ا
    الهه28 تیر 1394 - 13:2
    من شوهرم زگيل تناسلي داره و شنيدم که ممکنه در نزديکي دچار زگيل شوم که بعدها دچار سرطان دهانه رحم شم. ممکن است بفرماييد که شوهرم و يا اينکه خودم بايد چکار کنيم.
    تشکر

    رضا ساری مطلقبا سلام خدمت شما
    زگيل تناسلي در همسر شما باعث خواهد شد که در شما هم زگيل تناسلي ايجاد شود ولي ارتباطي با سرطان گردن رحم در شما ندارد.
    در واقع ويروس پاپيلوما انواع مختلفي دارد. آن دسته از ويروسهايي که باعث ايجاد زگيل تناسلي ميشوند با ويروس هايي که جزء عوامل خطر سرطان دهانه رحم است متفاوت مي باشد.
    براي پيشگيري از سرطان دهانه رحم صرفا انجام پاپ اسمير دوره اي کافي خواهد بود تحت نظر متخصص زنان.
    براي درمان زگيل تناسلي همسرتان ميتواند به همکاران متخصص پوست يا ارولوژي مراجعه کنند.

  • م
    مسعود11 مرداد 1394 - 21:16
    سلام آقاي دکتر مدتي است که من بعد از نزديکي با خانومم ناخودآگاه شورتم رو خيس ميکنم و همراه با سوزش استو ممکنه که عفونت باشه ؟؟ ممنون

    رضا ساری مطلقسلام دوست عزيز
    هرچند نياز به شرح حال دقيقتري است ولي هميشه يکي از علل علايم ادراري و بي اختياري که به صورت ناگهاني ايجاد شده ميتواند عفونتهاي سيستم ادراري باشد ولي حتما تشخيص افتراقي هاي متعدد ديگري وجود دارد که با شرح حال دقيقتر مطرح خواهد شد.
    موفق باشيد

  • m
    mehj13 مرداد 1394 - 0:17
    با سلام

    بيضه چپ بنده در نوزادي نزول نکرده و با استفاده از جراحي به پايين آورده شده است، حالا در همون ناحيه دچار فتق اينگوينال خفيف شدم و پزشک آن را فتق عود کرده تشخيص اوليه داده، مي خواستم بدونم آيا دليل پزشکي دقيقي براي اين قضيه هست؟ چون طبق قانون جديد سربازي اگر فتق اينگوينال عود کند معاف دائم شناخته ميشود.

    با تشکر

    رضا ساری مطلقسلام دوست عزيز
    عود فتق جزء عوارض عمل هست . و نيازي به دليل پزشکي نداره ... همين که در معاينه فتق وجود داشته باشه نشانه عود هست.

  • ف
    فرهاد28 مرداد 1394 - 11:4
    سلام آقاي دکتر. بعد از عمل واريکوسل چه مدت رو بايد استراحت کنم و اينکه بعد از چه مدتي ميتونم به شرايط عادي برگردم و کارهاي عادي روزانه رو انجام بدم. به نظر شما بعد از اين عمل بهترين زمان براي بارداري چه مدت بعد از درمان است ؟؟؟ تشکر

    رضا ساری مطلقسلام دوست عزيز
    بعد از عمل جراحي واريکوسل حداکثر 2 الي 3 روز استراحت کفايت ميکند. فعايت هاي بدني شما تاثيري در عود واريکوسل ندارد.
    اگر شما براي ناباروري تحت عمل جراحي واريکوسل قرار گرفته ايد بايد هر سه ماه از زمان جراحي تحت بررسي آناليز اسپرم قرار بگيريد تا زمان وقوع بارداري.
    لازم به ذکر است که بهبود عملکر و تعداد اسپرم ها لزوما به معني وقوع باروري نخواهد بود. ولي در صورت بهبود تعداد و حرکت احتمال باروري افزايش خواهد يافت.
    شاد باشيد

  • م
    محمد16 شهریور 1394 - 13:19
    سلام آقاي دکتر. يه سوال مهم داشتم. ببخشيد چي باعث واريکوسل ميشه؟؟ ميشه توضيح بديد. چون تو فاميل و دوستان زياد ديدم واريکوسل گرفتن و منم نگرانم دچار شم.

    رضا ساری مطلقبا سلام خدمت شما دوست عزيز
    واريکوسل در واقع ناشي از نقص وريدهايي است که مسئول تخيله خون از سمت بيضه هاست. اين وريدهاي بي کفايت و بزرگ منجر به بازگشت خون وريدي به سمت بيضه ميشوند و در نتيجه باعث آسيب بيضه و فعاليت اسپرم سازي آن ميشوند.
    احتمالا کلمه واريس پا به گوشتان خورده است. در واقع همان اتفاقي که در واريس پا رخ ميدهد که ناشي از بي کفايتي وريده هاي پا است در وريده هاي تخليه کننده خون بيضه رخ ميدهد.
    لازم به ذکر است که اين يک وضعيت مادرزادي است و حدود 15% افراد جوان دچار آن هستند ولي اينکه چه زماني نياز به اقدام درماني دارد بحث گسترده تري است.
    با آرزوي موفقيت براي شما

  • م
    مامان مهدی25 دی 1394 - 15:42
    سلام آقاي دکتر من پسري 5 ساله دارم که مدتي است درد شديد مثانه دارد و پيش دکتر در شهرستان که بردم و آزمايش ادارار دادن و در جواب گفتن که دفع زياد پروتيين داره. به نظر شما از چي ميتونه باشه و من بايد چکار کنم؟

    رضا ساری مطلقسلام دوست عزيز
    دفع پروتئين نميتونه علت درد در ناحيه مثانه باشه. به نظرم نياز به بررسي و شرح حال کامملتري وجود داره توصيه ميکنم به يک ارولوژيست جهت ويزت حضوري مراجعه کنيد.

  • م
    مجید احمدی26 خرداد 1395 - 3:20
    سلام دکتر من چند وقت پيش يک لکه صورتي روي التم ديدم الان رنگش کم و سفيد رنگ شده ايا مشکل من خطرناکه؟اگه لازمه بعدا عکس ارسال کنم در ضمن پاسخشش رو به ايميلم بفرستيد .

  • نظر و یا تجربه ای داری ؟ خوب بگو !
  • Doctor-yab.ir Captch

    کد جدید

-
آخرین پزشکان عضو شده

بیایید پارسی را پاس بداریم !!

باش! فهمیدم