دسته بندی : بيماري ها
یکی از شایع ترین مشکلات مرتبط با این ارگان مهم بدن ، بیماری کبد چرب می باشد. کبد چرب (fatty liver disease)، بیماری متداول و اغلب خاموش کبدی است و از خصوصیات عمده این بیماری ، تجمع چربی (تری گلیسرید یا TG) در کبداست . این بیماری به عنوان عمده ترین علت بیماری ها و مرگ و میر های مرتبط با کبد، شناخته شده است و به انواع الکلی و غیر الکلی تقسیم بندی میشود. 
نویسنده :دکتر فائزه عسکری
14 اسفند 1395 - 12:35
بازدید ها: 78
قبل از صرف غذا بهتر است سالاد مصرف شود تا اشتهای افراد کاهش پیدا کند. البته استفاده از میوه و سبزیجات با طبع سرد در طول زمان سبب سرد شدن کبد و کل بدن می‌شود و استعداد چاقی را افزایش می‌دهد.
نویسنده :دکتر فائزه عسکری
14 اسفند 1395 - 12:33
بازدید ها: 81
افرادی که به شکل غیر قابل کنترل، مقدار زیادی غذا را با ولع می‌خورند و پس از مصرف این حجم غذا احساس پشیمانی می‌کنند، دچار نوعی اختلال عصبی به نام پراشتهایی یا پرخوری عصبی هستند.
نویسنده :دکتر فائزه عسکری
14 اسفند 1395 - 12:18
بازدید ها: 43
با افزایش سن، بدن افراد دچار تغییراتی از جمله کاهش حجم و توده عضلانی یا «سارکوپنیا» می‌شود که با انجام ورزش‌های مقاومتی و اصلاح برنامه غذایی می‌توان تا حدود زیادی از تحلیل عضلات ناشی از بالا رفتن سن جلوگیری کرد.
نویسنده :دکتر فائزه عسکری
14 اسفند 1395 - 12:14
بازدید ها: 40
فصل پائیز دارای مزاج سرد و خشک است و افرادی که مزاجی همچون این فصل دارند در مقایسه با افرادی با مزاج گرم بخصوص مزاج گرم و تر، بیشتر در این فصل دچار مشکل مزاجی می‌شوند.
نویسنده :دکتر فائزه عسکری
14 اسفند 1395 - 11:58
بازدید ها: 25