آیا تمایل به استفاده از درمان های غیر دارویی برای مشکلات خود هستید⁉️⁉️ 

در این مطلب در مورد یکی از دستگاه های موجود در مطب و موارد استفاده آن توضیح خواهیم داد✅

13 شهریور 1398 - 22:45
بازدید ها: 615

یکی از سوالات-رایج مراجعان:

❓❓در چه مواردی باید به روانپزشک(متخصص اعصاب و 

روان)مراجعه کنیم؟

————————————-

 ✅۱- گروه اول ✅کسانی هستند که مشکل را می بینند، 

مانند 

❇️فرد مضطربی که هر اتفاقی او را نگران می کند و او واکنش های شدید نشان می دهد یا این که درباره وقایع معمول زندگی خود دچار دل نگرانی می شود و این دل نگرانی به ناراحتی خود و بستگانش می انجامد.

❇️افراد مبتلا به وسواس که قادر به کنترل افکار مزاحم خود در زمینه های مختلف نیستند و به دلیل وقت زیادی که صرف شست وشو یا کنترل کردن می کنند، باعث ناراحتی نزدیکان می شوند.

افراد با افسردگی که مانع لذت بردن از زندگی روابط و ...می‌شود و عملکرد فرد کاهش میابد.

❇️افراد بدبین که با شک و دودلی خود دچار مشکل برای خود و اطرافیان 

می‌شوند.

 ❇️افراد با اختلالات خواب شامل کم خوابی،پر خوابی،بدخوابی ،کابوس شبانه،بختک و...

❇️افراد با مشکلات جنسی شامل کاهش میل جنسی کاهش لذت جنسی اختلال نعوظ و...

❇️افراد با اختلالات خورد شامل پرخوری عصبی و چاقی،بی اشتهایی عصبی و لاغری

❇️افراد با اختلالات حواس و تمرکز شامل مشکل حافظه،تمرکز و....

❇️افراد با اختلالات مصرف مواد شامل سیگار، قرص و سایر مخدر و محرک 

افراد با دردهای پراکنده جسمی شامل سردرد دردهای استخوان و کمر ...

❇️کودکان و نوجوانان با بیش فعالی و کمبود توجه و تمرکز ،عدم پیشرفت تحصیلی یا افت تحصیلی ،اضطراب وسواس و....

موارد فوق مثالهایی از مشکلاتی است که به راحتی به درمان‌های کوتاه مدت پاسخ می‌دهند و باعث افزایش چشمگیر کیفیت زندگی خود فرد و اطرافیان او میشوند💯

✅۲ - گروه دوم ✅افرادی هستند که در روابط بین فردی یا موقعیت های خاص دچار مشکل و نارضایتی می شوند

❇️مانند فردی که به تنهایی مشکلی ندارد ولی در رابطه با همسر،فرزند،دوستان،همکاران،روابط کاری و ....به مشکل برمیخورد و نیاز به حل آن دارد.

❇️فردی که در موقعیت بحرانی قرار گرفته مثلا مواجهه با خیانت همسر،اعتیاد عضوی از خانواده،از دست دادن عزیزان،بیماری شدید و...

✅۳ - گروه سوم ✅، افرادی هستند که برای گرفتن تصمیم خاصی یا مدیریت مسائل معمولی زندگی خود به مشاور مراجعه می کنند. از طرفی زندگی پیچیده امروزی و امکانات و انتخاب هایی که افراد دارند و از طرف دیگر میل به بهتر شدن و کمال طلبی زمینه ای می شود تا افراد برای انتخاب برتر به فردی مراجعه کنند که در این زمینه تخصص دارد. 

مشاوره در زمینه چگونگی رفتار با فرزند نوجوان، مشاوره های ازدواج مهاجرت طلاق،تحصیلی،موفقیت شغلی ...💯

✅۴- گروه چهارم✅ افرادی هستند که اصولاً علایم و مشکلات خود را قبول ندارند و باوری هم به مراجعه به روان پزشک ندارند. این افراد بیشتر در گروه اختلالات شخصیت شدید یا بیماران روان پریش قرار می گیرند. بین مراجعان روان پزشکی سرپایی کمتراز ۱۰ درصد را این گروه تشکیل می دهند؛ این افراد به اصرار اطرافیان و گاه با حکم پزشکی قانونی و به اجبار مراجعه می کنند.

 

 

16 مرداد 1398 - 18:1
بازدید ها: 755

#زوج 

#خانواده

 

🥀 مرگ عاطفی همسران چهار مرحله دارد : 

 

🌿مرحله 1: مخالفت

 در زمینه عاطفی و در زندگی زناشویی این مسأله به کرات اتفاق می‌افتد زیرا تعداد تعاملات میان فردی زوجین خیلی زیادتر از انواع دیگر روابط است و به همین نسبت احتمال بروز اختلاف میان آنها بیشتر است. اگر مخالفت‌های کوچک خود را بیان نکنید و با توجه به تعداد موارد پیش آمده، از خیر مطرح کردن آنها بگذرید، این مخالفت‌های کوچک جمع شده و کم‌کم به علامت هشداردهنده بعدی یعنی رنجش و عصبانیت تبدیل می‌شود.   

 

🌿مرحله 2:  رنجش و عصبانیت

در این مرحله شما فرد مقابل را سرزنش و ملامت می‌کنید و فرد مقابل هم عکس‌العمل نشان می‌دهد و شما را مورد حمله قرار می‌دهد. خیلی مواقع که سر موضوع کوچک و بی‌ربطی دعوای بزرگی راه می‌افتد علت آن را باید در جای دیگر و موضوع دیگری جستجو کنید. اگر رنجش و عصبانیت، مدام تکرار شود شما در مقام جلوگیری از آن، با به درون ریختن این عصبانیت و رنجش و انباشت انرژی منفی بسیار در درونتان پا به مرحله سوم می‌گذارید. 

 

🌿مرحله 3: عدم پذیرش و طرد

بعد از یک دعوای مفصل، در را به هم می‌کوبید و از منزل خارج می‌شوید. شما در منزل و زیر یک سقف هستید ولی به یکدیگر بی‌اعتنایی می‌کنید و یکدیگر را مورد بی‌توجهی قرار می‌دهید. در واقع طرف مقابل را هم از دیده و هم از دل بیرون می‌کنید. بیشتر جدایی‌ها و طلاق‌ها در این مرحله اتفاق می‌افتد. این دوره بحرانی ترین دوره اختلافات و در حقیقت زمان به زانو در آمدن آخرین تلاش‌های عاطفی طرفین برای بقای زندگی مشترکشان می‌باشد.  

 

🌿مرحله 4: سرکوب

سرکوبی نوعی احساس کرخی و بی‌حسی است. شما دیگر احساسات منفی خود را حس نمی‌کنید اما در مقابل، بهای بزرگی می‌پردازید و دیگر احساسات مثبت خود را نیز لمس و درک نخواهید کرد. آنچه این مرحله را فاجعه‌آمیز می‌کند نوع رابطه‌ای است که بین زوجین وجود دارد. به این ترتیب که همه چیز خوب و مرتب به نظر می‌رسد و طرفین به ظاهر زندگی خوبی در کنار یکدیگر دارند اما در واقع بسیاری از استعدادها و مهارت‌های عاطفی خود را فراموش کرده‌اند و به یک جسد ماشینی و متحرک تبدیل شده‌اند که زندگی محدود و بی‌طراوتی را دنبال می‌کند.

17 مرداد 1398 - 9:13
بازدید ها: 447