لیمو عمانی و خواص باورنکردنی آن

لیمو عمانی و خواص باورنکردنی آن

دسته بندی : تغذیه

لیمو عمانی یا لیمو امانی، از میوه هایی است که خشک شده آن را معمولا به عنوان چاشنی در طبخ خورش های ایرانی چون قرمه سبزی و قیمه استفاده می کنند.

در این مطلب سعی خواهیم کرد خواص و ویژگی های خاص لیمو عمانی را بیان کنیم و چگونه می توانیم به بهترین شکل از خواص لیمو امانی بهره ببریم. پس با دکتریاب همراه شوید.

لیمو عمانی گونه دیگری از لیمو ترش است و درخت آن از خانواده نارنج است. لیمو عمانی تازه، رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است؛ به طوریکه تازه اش را نمی توان به تنهایی مصرف کرد. به همین دلیل آن را در آفتاب خشک می کنند تا قابلیت مصرف آن افزایش پیدا کند.

لیمو عمانی را ترکیباتی چون فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین ها و به ویژه ویتامین C و مواد فرار تشکیل می دهد.

 

لیمو عمانی و کاهش فشار و چربی خون

این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین سی از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده فشارخون و چربی خون شناخته شده است.
-  خوردن دم کرده لیمو عمانی اغلب با چای و گل گاوزبان در کاهش فشار خون موثر است. برای افراد با فشار خون طبیعی نیز مصرف دم کرده آن با عسل یا نبات پیشنهاد می شود.

 

لیمو عمانی از نظر طب سنتی

لیمو عمانی از نظر طب سنتی خنک کننده، اشتهاآور، ضد عفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C، مسکن سردرد، التیام دهنده سرفه و سرماخوردگی است.

پیشنهادمتخصص طب سنتی در تهران

لیمو عمانی یک داروی ضد سرطان است

این چاشنی به دلیل مواد آنتی اکسیدان، ضد سرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی موثر است.

لیمو عمانی هنگام خشک شدن به علت عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه آن احساس می شود. بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، تخم های آن را در آورید.

لیمو عمانی در خورش

لیمو عمانی درسته را هرگز نخورید

لیمو عمانی درسته در خورش ها و خوراک ها محل تجمع روغن غذا خواهد بود لذا خوردن آن توصیه نمی شود.

پیشنهاد دومنحوه کاهش اسید معده

کمی بیشتر در مورد لیمو عمانی بدانیم

  • بهترین نوع لیمو عمانی در مناطق مختلف جنوب و جنوب شرقی ایران نظیر بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش میابد.
  • لیمو عمانی به علت دارا بودن مواد فراری که عامل ایجاد عطر و بوی آن است، حتما باید در محل خشک و خنک و در ظروف دربسته و به دور از نور نگهداری شود.
  • بهتر است هنگام تهیه انواع خورش ها و خوراک ها به مقدار لازم از لیمو عمانی استفاده کنید تا استفاده از نمک در غذا به حداقل برسد.
  • معمولا رنگ لیمو عمانی آفتاب خشک، زرد قهوه ای و داخل آن سیاه رنگ است.

 

این مطلب مفید بود؟ (7)(0)
نظرات (0)
15 اسفند 1397 - 18:50
بازدید ها: 1132
لیمو عمانی و خواص باورنکردنی آن
57

نظرات شما

نظرتون در مورد پست لیمو عمانی و خواص باورنکردنی آن چی هست ؟

  • Captcha
لطفا به نکات زیر توجه نمایید :
نظرات شما بعد از بررسی توسط پزشک و تایید نمایش داده می شود.
لطفا از بکار بردن کلمات غیر اخلاقی و به دور از فرهنگ ایرانی - اسلامی خودداری فرمایید.