فائزه عسکری، با اشاره به اینکه در فصل پاییز ممکن است افرادی با مزاج سرد و خشک دچار بیماری های این فصل، همچون خشکی پوست، اگزما، افزیش فکر و خیال، غم، وسواس، افسردگی، و اسپاسم یا گرفتگی عضلات شوند گفت: یکی از اصلی ترین موارد در پیشگیری از ابتلا به برخی از این بیماری ها و مشکلات اصلاح تغذیه فرد است که نوع تغذیه در هر فصل با فصل دیگر تفاوت هایی دارد.
به گفته این پژوهشگر طب سنتی، افراد با مزاج مختلف بخصوص سردمزاجان، در این فصل باید از مصرف غذاهایی که سبب افزایش خشکی بدن می شوند همچون غذاهای شور و نمک سود شده، غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس، فست فودها و غذاهای با ادویه زیاد اجتناب کنند. همچنین در این فصل باید مصرف غذاهایی همچون سوپ ها، شور باها، تخم مرغ، شلغم، گوشت پرندگان، گوشت گوسفند و مایعات که تامین کننده رطوبت یا همان تری بدن هستند در اولویت مصرف قرار گیرند، اما مصرف آب یخ به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
عسکری به اشاره به اینکه بهتر است بخش عمده غذا ها در میانه روز که سرمای هوا کمتر است، مصرف شود اظهار کرد: میوه های هر فصل، سازگار با مزاج آن فصل هستند. نگهداری میوه ها به طرق مختلف و استفاده از آن ها در فصول دیگر، می تواند سبب بروز بسیاری از بیماری ها و مشکلات شود. به طور مثال مصرف هندوانه در فصول سرد بسیار مضر است.
به گفته این پژوهشگر طب سنتی، روغنمالی یا همان ماساژ بدن با روغن های مناسب همچون روغن بادام شیرین و روغن بابونه در این فصل می تواند بسیار مفید باشد.
نظرات شما
نظرتون در مورد پست چرا برخی افراد در پاییز حال خوشی ندارند؟ چی هست ؟