۴۵
۵۴
خانــم

بعد از یک دوره ابتلای احتمالی به بیماری کرونا، یمت چپ صورتم از گردن به بالا درد میکند؟

سلام. سمت چپ صورتم شمامل چشم و گوش و گلو و لثه و صورتم به شدت درد میکنه. مرکز درد جایی نزدیک به گوش و انتهای بین تو فک هست. سمت چپ صورتم به ظاهر کمی ضعیف شده و یک هوا کوچکتر از سمت راست به نظر میاد. دردش زیاد و غیر قابل تحمل دائم است. شما با توجه به میزان واگیری بیماری کرونا چه راهکاری پیشنهاد میفرمایید. آیا مراجعه حضوری ضرورت دارد؟

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران