۹ ماهه
خانــم

با سلام واحترام خانم دکتر عزیز دختری نه ماهه و نیم دارم که در ۲۹ هفتگی بدنیا اومده و طبق ازمایشات غربالگری کم کاری تیروئید داره و دارو مصرف می کنه ولی الان چند ماهه بخاطر کرونا ازمایش نداده و دکتر نرفته و در حال حاضر یک دهم قرص لووتیروکسین ۱۰۰رو میخوره ؟

با توجه به اینکه زود بدنیا اومده امکان داره کم کاری تیروئید از بین بره

1 پـاسـخ

  • سلام
    کم کاري تيروييد و زودبدنياآمدن فرزندتان ،ارتباطي به هم نداره.
    ضمنا در اين سن نبايد فاصله زمايش طولاني بشه.
    قرص لووتيروکسين 100 چرا؟
    مگه با چه دوزي استفاده ميکنه.
    پس لطفا با انجام آزمايش تيروييد ضمن رعايت پروتکل هاي بهداشتي به پزشک فوق تخصص غددکودکان مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 201 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران