۳۴
۶۲
آقــا

عفونت ادراری؟

سلام خسته نباشید اقای دکتر
من هنگام ادرارکردن سوزش سرالت و همچنین احساس تنگی در مجرای خروجی سر التم دارم وبعضی وقتها هم کلیه سمت چپم درد میگیره ول میکنه یکسال قبل دکتررفتم سونوگرافی ازکلیه گرفت گفت مشکلی نیس وبهم قرص سیپروفلوکساسین داد الانم سوزش،وتنگی سرالت دارم.
مشکل من اینه ک عمل کثیف خودراضایی را انجام میدم ونتونستم ترکش کنم وخودمو داغون کردم هفته ای یکبار بالغ بر ده سال ،،
ایا این مشکلات من بخاطر همین عادت کثیف هسته یا ن وباترک کردن خوب میشم لطفا راهنمایی کامل کنید بگید من چکار کنم خاهش میکنم خیلی دارم عزاب میکشم منتظر جواب هستم.باتشکر خداوند خیرتان بدهد.🙏

بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران