۲۵
۶۵
آقــا

مشکل معده؟

سلام اقایه دکتر من مشکل لاغری داشتم همه دکتری رفتم وازمایش دادم همه میگفتن مشکلی نداری تا جدیدا معده در گرفتم واز قرص اممرازول استفاده کردم ودیدم تغیرات کوچکی در بدن از لحاظ وزنی ایجاد شد میخواستم بگم ایامعده درد یا روده در لاغری من تاثیری دارد اگر دارد باید چیکار کنم باتشکر ضمنا وزن من خیلی خیلی پایین است قدم1.90

1 پـاسـخ

  • با سلام. در صورتي که معده درد شما با مصرف داروهايي مانند اومپرازول بهبود نيافته است و يا عود کرده است و يا در کنار مشکلات روده و معده علامتهايي مانند کاهش وزن و کم خوني داريد حتما بايد بررسي و معاينه دقيق گوارشي و اندوسکوپي انجام گيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 484 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران