۴ سال
خانــم

فیستول مادرزادی گردن؟

دختر 4 ساله ای دارم که روی خط وسط گردن یه ضایعه ای منگوله شکل روی پوست داره. به جراح سر و گردن و جراح اطفال مراجعه کردم که بعد از سونوگرافی گفتند این موارد مادرزادی باید جراحی بشه و با تمام متعلقاتش در زیر برداشته بشه. و اگر هم موقع عمل دقیق و کامل برداشته نشه احتمال عود داره.
الان تردید دارم که این جراحی رو کدوم پزشک انجام بدهند بهتره و دقیق تر انجام میشه جراح اطفال یا جراح سر وگردن؟ لطفا راهنماییم کنید.

بازدید : 191 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران