سلام ببخشید سرفه دارم بعدهم یه مایع تلخ تو دهنم میاد برمیگرده به معده م...نمی‌دونم بخاطر حساسیت وایتکس هستش چیکارکنم،؟

سلام ببخشید سرفه دارم بعدهم یه مایع تلخ تو دهنم میاد برمیگرده به معده م...این مدتم رعایت کردم تو خونه هستم بیرونم نرفته بخاطر کرونا

1 پـاسـخ

  • درود بر شما و شادباش نوروز پيروز
    شما به خوبي همه نکات بهداشتي را رعايت نموده ايد. علايم ريفلکس معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 106 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران