من یساله اقدام ب بارداری میکنم ولی بی نتیجه اس،ازمایشم دادم هیچ مشکلی ندارم ن خودم ن شوهرم؟

این بار ک اقدام کردم ب بارداری اخرین روز پریودیم 23 فروردین بوده و باید 23 اردیبهشت میشدم ک نشدم تا الان ک 18 خرداده،موقعیتشم پیش نیومده ک برم ازمایش بدم دلپیچه میگیرم سرم درد میگیره سرگیجه هم دارم وقتی غذا هم میخورم احساس میکنم خیلی خوردمو سره دلم سنگینه،استرس دارم ک برم ازمایش بدم منفی باشه. ازاین علائمی ک گفتم نمیشه گفت حامله ام یا ن؟؟؟

بازدید : 181 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران