۴۱
۹۴
خانــم

گلو درد و التهاب زبان و گاهن ضعف بدن دارم ؟

جناب آقای دکتر باعرض سلام
چند وقتی است گلو درد و تورم زبان دارم و بعضی از شب ها ضعف میکنم و دست وپاهم سرد می شود، ضمن بیماری روماتیسم دارم و تحت نظر دکتر فرشادی هستم و دارو مصرف میکنم برای درد کلیه ام قرص لووفلوکساسین 500 هر 24 ساعت یک عدد مصرف میکنم و آبنمک هم غرغره میکنم نظر حضرت عالی در خصوص وضعیت بنده نسبت به کرونا چیست ؟
این فداکاری و خدمت انسان دوستان شما جای تقدیر و قدردانی فراوان دارد

1 پـاسـخ

  • درود
    داروهاي بسيار خوبي به شما دادن براي عفونت کليه . به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد علايم سرماخوردگي معمولي همراه با اظطراب. با من در ارتباط باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 217 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران