یکسال‌و‌سه‌ماه
۹
خانــم

دخترم یکسال‌و‌سه‌ماهشه‌امروز عصر چوب شور دستش بود افتاد و رفت گوشه چشمش خداروشکر خونریزی نداشت فقط یه مقدار خیلی کم ابتدااشک چشمش یه کوچولو قرمزبود البته با شیرمادرش شستشو دادم گفتم باهاتون مشورت کنم که چکاری انجام بدم تا حضوری خدمتتون میرسیم؟

دخترم یکسال‌و‌سه‌ماهشه‌امروز عصر چوب شور دستش بود افتاد و رفت گوشه چشمش خداروشکر خونریزی نداشت فقط یه مقدار خیلی کم ابتدااشک چشمش یه کوچولو قرمزبود البته با شیرمادرش شستشو دادم گفتم باهاتون مشورت کنم که چکاری انجام بدم تا حضوری خدمتتون میرسیم

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران