تفسیر ازمایش ؟

آریستای مرجان:
سلام آقای دکتر دخترم 4 و یکماهشه برای چکاپ بردیمش ازمایش و در ضمن کمی پا درد داشت،جواب آزمایشش اومد و خیلی چیزاش بالا و پایین بود پیش چند تا متخصص اطفال بردیم هر کسی چیزی گفت تا بردمش پیش دکتر زندیه دکتر الرژیش گفت کمبود ویتامین دی بدنش باعث بالا رفتن الکالین فسفاتازش شده و امپول ویتامین دی دادن ،حالا سوال من اینه ایا خوردن ویتامین دی این انزیم رو پایین میاره،در ضمن ازمایشggt,پاراتیروئیدم دادیم ،عکس از لگن و پاهاش گرفتیم،و سونو کامل از شکم و کلیه و کبد و همه چیز که سالم بود

تا اینکه گفتم با شما در میان بگذارم که تخصصتون غدد هست تا راهنماییمون کنید،در ضمن الان ویتامین دی روزی یک سی سی،با استوکر روزی سه ونیم سی سی مصرف میکنه ایا خطرناک نیست ؟بالا بودن این انزیم خطرناک است؟خیلی خیلی نگرانیم محبت میکنید راهنمایی کنید؟

خیلی خیلی محبت میکنید اگر یه پدر و مادر نگران رو اگاه کنید که چکاری انجام بدیم

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران