۳۵
۶۵
خانــم

سلام در گلویم پوست پسته گیر کرده نزدیک لوزم یا پشت زبونمه هرچی خودم سعی کردم در بیارم بیرون نیومد تازه بدتر شد آقای دکتر خییییییلی ناراحت کننندس اصلا حال ندارم میل به غذا هم ندارم از بینیم هم داره همینطور آب میاد الان یک هفته میشه این طوری هستم و داره عفونت میکنه خیلی ناراحت هستم نمیدونم باید چی کار بکنم خواهش میکنم راهنماییم بکنید ؟

در کل در گلویم پوست پسته چسبیده هر کاری انجام دادم که درش بیارم نشد آقای دکتر بدتر هم شده چی کار باید بکنم

بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران