۴۰
۶۲
خانــم

برای کشیدن چربی شکمی به چه دکتری وبا چه تخصصی مراجعه کرد؟

من می خوام چربی های شکمم رو بردارم ،نمیدونم پیش چه دکتری مراجعه کنم ؟وایا این کار پایدار هست ؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    تجمع چربي در شكم و پهلو ها قابل درمان است كه دو روش براي اين كار وجود دارد اول ليپو ساكشن كه چربي ها از طريق چند سوراخ كوچك تخليه ميشود روش دوم. ابدو مينوپلاستي است كه چربي إضافي و پوست إضافي به روش جراحي برداشته ميشود گاهي هر دو روش لازم ميشود
    براي اينكه بدانيم به چه روشي نياز داريد بايد معاينه شويد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 568 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران