درد در قسمت های اطراف قلب؟

با سلام من حدود پنج ماه بیشتر هست که درد های شدیدی در قسمت های کتف چپ (دقیقا پشت قلب)،درد و سوزش زیاد زیر قلب و محل قرار گیری خود قلب ,درد در شقیقه ها ، ودر هنگام بیشتر شدن درد شل شدن و درد گرفتن کل دست چپ
بیشتر طول روز درد های پراکنده دارم در قسمت قلب و زیر قلب شدید هست و وقتی کمی دردش بیشتر میشه کتف چپم دقیقا پشت قلب تیر می‌کشه و درد شدیدی میگیره و وقتی بیشتر بشه درد شقیقه سمت چپ و گاهی راست خیلی زیاد درد میگیره و دست چپم شل و درد میگیره و تپش قلب شدید پیدا میکنم جوری که از روی پوست محکم ضربه زدنش دیده میشه
خیلی آزاردهنده هست دردش دکتر متخصص قلب رفتم گفت مشکل ندارع
علتش چی هست و چگونه خوب میشه؟

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران