37d
خانــم

آلرژی به دارو؟

باسلام و احترام .من مدت 6 سال درگیر آلرژی شدید هستم و به بعضی از داروها آلرژی دارم وسابقه شوک آنافیلاکسی هم دارم .انواع دارو بخصوص کورتونی استفاده میکنم بنظر شما من بلید چکار کنم؟لطفا منو راهنمایی کنید؟

1 پـاسـخ

  • سلام شما بايد مورد بررسي قرار بگيرين كه به چه داروهايي حساسيت داريد براي اينكار هم شرح حال شما كمك ميكند همچنين آزمايشهاي محدودي وجود دارند كه ممكن است بشما كمك كنند شما بايستي يكبار توسط فوق تخصص آلرژي و ايمونولوژي باليني ويزيت شويد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 378 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران