٣٠
٧٥
آقــا

اثر داروهای تقویت حافظه و تمركز مثل وایونس. ریتالین و مدافنیل بر سلامت روانی و ایجاد توهم و پرخاشگری؟

من برای تمركز در امتحانات وای ونس + سیمبالتا می خوردم.گاهی با دوز بالاتر و بیش از زمان دستور پزشك. دچار سردرد، تهوع. توهم و بدبینی به اطرافیان و همسایه ها. احساس هك شدن اطلاعات كامپیوترم و نهایتاً پرخاشگری.
دو سال دارو را قطع كردم در در ماه اخیر مجدداً مدافنیل و ریتالین 18 را مصرف كردم. فكر می كنم تمركز بهتر شده است ولی حالت توهم . بدبینی و نگرانی از آسیب رسانی همسایه ها و دوستان و حتی اعضاء خانواده دارم.
Brain Map گرفتم گفتند آثار عوارض در آن وجود دارد
آیا ممكن است اوور دوز داروها آسیب رسانده باشد؟
امكان درمان از طریق رفتار دومانی بدون مصرف دارو وجود دارد؟

بازدید : 154 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران