گل مژه یا بلفاریت؟

سلام خدمت پزشکان عزیز
من مدت 4 روز هست که روی پلک بالای چشم چپم برآمدگی کوچکی به اندازه یک عدس کوچک بوجود اومده که نه دردی دارد و نه باعث قرمزی یا خشکی پوست شده .
چند روز از کمپرس گرم استفاده کردم و پماد جنتامایسین استفاده کردم اما نتیجه نداده و هنوز به همون شکل مونده... لازمه بگم که دو هفته قبل هم لبه همین لبه پلکم متورم و قرمز شده بود که بعد از چند روز خوب شد...
بدلیل کرونا از رفتن به مطب چشم پزشکی تا حد امکان اجتناب میکنم و میخواستم بدونم امکانش هست پزشکان محترم همین جا بهم بگن از چه پماد یا قطره ای باید استفاده کنم یا لازمه به متخصص چشم رجوع کنم؟
خیلی ممنونمبخاطر وقتی که برای پاسخ دادن به سوال من میذارید....

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران