درد ناحیه ران؟

سلام وقتتون بخیر. پدرم 80 سال دارن سابقه دو عمل جراحی مفصل زانو و دیسک خفیف کمر هم دارن. حدود 2 هفته هست درد قسمت زیر کشانه ران دارن ورم و قرمزی و تب هم مشاهده نمیشه. درد هنگام نشستن کم هست فقط موقعی که بلند میشن که راه برن اولش درد زیادی داره ولی با راه رفتن درد خیلی کم میشه. یا مواقعی که از سرویس فرنگی استفاده میکنن موقع بلند شدن درد دارن
دوروزه این وضعیت یکم بدتر شده خواستم در این مورد از خدمتتون مشاوره بگیرم. ممنونم

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي زانو در تهران