درد کمرو پا و پهلو و معده ؟

باسلام.من از حدود یک سال پیش گاهی اوقات دردی رو در استخوان ساق پاهام احساس می کردم وگاهی هم دردی نداشتن.
حدود دو ماهه که یک دردی رو گاهی در کمرم و گاهی در گردنم و گاهی در پهلوم احساس میکنم.و گاهی هم همون درد پا رو احساس میکنم.
ضربان قلبم گاهی تا 120 بالا میره .پایین ترین مقدارش هم 80 هست.
معدم هم مدتی هست که گاهی درد میگیره .
کلا با زیاد سرپا بودن مشکل دارم و سرم گیج میره اگه زیاد سرپا باشم و مثلا اگر سرپا غذایی درست کنم که بوی زیادی هم داشته باشه مثل سرخ کردنی ،زود سرم گیج میره.
و اینکه احساس میکنم چشم هام کمی تاریک شدن ،به چشم پزشک مراجعه کردم،شماره عینکم تغییری نکرده ولی من احساس میکنم کمی تاریک تر از قبل میبینم فضاهارو.
ریزش مو هام هم کمی بیشتر از حد معمول هست.و مدتیه که گاهی در سرم احساس خارش هم میکنم و مو هام هم خشک تر از قبل شدن.
در قسمت های مختلف سرم یعنی عقب و دو طرف گاهی احساس درد میکنم.
خوابم هم به هم ریخته و در طول شب چندبار از خواب میپرم.
و زمان عادت ماهانه ام هم دو ،سه ماهیه که به هم ریخته و هر ماه چند روزی عقب میفته.
و اینکه احساس خستگی میکنم کلا و خیلی تحریک پذیر شدم و زود گریه ام میگیره جدیدا.
میخوام بدونم آیا همه ی این علائم به هم مربوطن و مربوط به بیماری خاصی هستن یا خیر ؟و اینکه باید به چه پزشکی مراجعه کنم.باتشکر

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران