سلام آیا وجود جسم فلزی روی سر ، نه داخل سر در گرفتن عکس ام ار ای مشکلی برای دکتر دکتر متخصص بوجود بیاورد؟

من یه مدته که دچار بی حسی و لمس شدن سمت راست بدنم میشم بطوریکه حتی راه رفتن هم برایم سخت می‌کند و الان هم حدود یه ده روزی میشه هر از دو سه روز یه با اونم تو شب بدنم شروع به لرزش می‌کنه وحدوود یه ده دقیقه ای طول می‌کشه و خوب میشه الان هم سی تی و نوار مغز انجام دادم که تو سی تی دکترم گفت نشانه یه لکه کوچیک میبینم و بهتره که ام ار ای انجام بدم، حالا میخواستم بدونم ایا وجود اون تکه فلز که برای زیبایی و خالکوبی میزنند احتمال نشان دادن لکه رو داده باشهه البته چون بادکترم اشنای نزدیک هستیم روم نشد بگم ممنون و سپاسگزار میشم جوابم رو بدید

1 پـاسـخ

بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران