۲۸
۱۶۵
خانــم

بارداری ناخواسته در طول درمان جوش ،مصرف قرص های نورم اسکین و آزیتریمایسین هفته دوبار؟

سلام خانم دکتر وقتتون به خیر من از اسفند ما برای جوشام قرص اذریتریمایسین و نوروم اسکین استفاده کردم هفته ای دوبار شاید 8 تا یا9 تامصرف کردم اواخرفروردینم عکس قرصی که براتون فرستادمو استفاده کردم هفته دوتا 15 وقت عادت ماهیانم بود زیر دلم تیر میکشید بعد یک هفته بیبی چک گذاشتم مثبت بود دکتر رفته ام برام سونوگرافی نوشته گفته سقط احتمال باید شه اونم غیر قانونی خانم دکتر من چی کار کنم کمکم کنید ممنون

بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران