۲۷
۴۸
آقــا

سلام من چند ماه پیش به خاطر کمبود وزنم رفتمم دکتر تغذیه بهم سیپروهپتادین نوشت سه ماه خوردم وزنمم درست شده بود همین که قطع کردم مشکلات گوارشیم شروع شد؟

اقای دکتر من بعد قطع داروی سیپروهپتادین واقعا مشکل پیدا کردم الان 4 ماهه درگیر معدم هستم شبا قبل خواب دلشوره و احساس تهوع دارم بعد هر چیزی خوردنم اروغ میزنم خیلی زیاد و اینکه هرچی میخورم ترش میکنماحساس سیری میکنم انکار بعد غذا یه عالمه معدم پره در صورتی که غذام کمه شبا خیلی مشکل پیدا میکنم قبل خواب ضربان قلبمم تند میزنه به خاطر معدم گاهی اوقاتم بابت همین حالت تهوع حالم بد میشه لرز میفتم و وقتی سرم میزنم با ضد تهووع خوب میشم الان چند ماهههه معدم هم رفلاکسی شده هم یه دلشوره قبل خواب دارم

بازدید : 136 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران