باسلام و عرض ادب جناب آقای دکتر محسن فروردین چهرمی فوق تخصصی چشم پزشک شبکیه در شیراز من مهدی صفرعلیزاده هستم از تبریز مشکل چشم من آلبینیسم در شبکیه است و دیدم خیلی ضعیف است آیا چشم من امکان دارد با شبکیه مصنوعی درمان شود؟

باسلام و عرض ادب جناب آقای دکتر محسن فروردین چهرمی فوق تخصصی چشم پزشک شبکیه در شیراز من مهدی صفرعلیزاده هستم از تبریز مشکل چشم من آلبینیسم در شبکیه است و دیدم خیلی ضعیف است آیا چشم من امکان دارد با شبکیه مصنوعی درمان شود

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران