۶۶
خانــم

فشار خون بالا؟

با سلام‌و وقت بخیر آقای دکتر من بیماری فشار خون بالا دارم همچنین بیماری آرتروز پا و کمر و گردن نیز دارم و روزانه چندین قرص مصرف میکنم،در حالا حاضر چندین روز هست که قرص لوزار 25 که مصرف روزانه داشتم برای کنترل فشار خونم را استفاده نکردم ، قبلا هنگام مصرف این دارو مشکل تاری دید سرفه خشک کم و گاها ،خارش بدن،درد عضلانی داشتم که با قطع این دارو طی این یکهفته اخیر این مشکلات کمتر شده آیا این حساسیتها عوارض قرص لوزارتان هست؟ اگر چنین هست اکنون بجای این دارو چه دارویی برای کنترل فشار خون باید مصرف کنم؟
قرصهای مصرفی روزانه اینجانب عبارتند از هیدرو کلروتیازید25 - آسپرین 80 - آتورواستاتین 10-دلوکستیم 30- قرص کلسیم و استئومد 70 هفتگی-
با توجه به شیوع بیماری کرونا و‌مشکلات رفت و آمد و ضعف جسمانی من در راه رفتن و عدم مراجعه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
قبلا از شما کمال تشکر را دارم

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي قلب وعروق (اينتروينشنال و کارديولوژي) در تهران