باتشکر از زحمات حضرا عالی من بعد ازعمل کانال نخاع پای راستم خوب از زانو به پایین قادر به انجام کار وراه رفتن نیست ؟ ایا راه درمان دارد یانه ؟

دکتر عزیز من درسال هشتاد نه دربیمارستان بعثت سنندج تنگی کانال نخاعم راعمل کردم  بعد از عمل دست هایم کاملا خوب شده ولی  پای چپم همینطور خوب شده ولی اززانو به پایین پای راستم نه میتونم راه برم نه میتونم پایم رابلند کنم همیشه به دنبال خودم پایم را میکشم دکتر عزیز ایا راه درمانی هست لطفا جواب بدهید اززحمات بی دریغ شما سپاس گزارم

بازدید : 127 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص .... در تهران