۵۶
۷۵
خانــم

عارضه‌ی شدید امپولِ قبل از عکس آنژوگرافی(تشنج، عدم توانایی کامل در حرکت پای راست)...درمانی هست؟

سلام..از پدرم حدود 30 سال پیش میخواستند عکس آنژوگرافی از مغزش بگیرند..قبل از عکس یه آمپولی میزنن که بعد از اون آمپول بابام تشنج میکنه و پای راستش آسیب میبینه...الان از اون موقع تا الان پای راستش رو خوب نمیتونه تکون بده..یعنی موقع راه رفتن پای راستش رو به زمین میکشه..البته نه اینکه اصلا نتونه تکون بده..ولی خب کاملا روی پای راستش اراده نداره.
میخواستم ببینم علت چیه و آیا درمانی براش هست؟ موقع راه رفتن واقعا اذیت میشه و نفس نفس میزنه

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران