تاثیر رابطه جنسی بر رشد عضلانی؟

سلام و خسته نباشید خدمت شما....

من 16 ساله هستم و فوتبال حرفه ای بازی میکنم و حدود 6 ماه هست به دلیل مصدومیت زانو از ناحیه رباط صلیبی که دچار کشیدگی شده بود و منیسک داخلی به دلیل اسیب دیدگی خفیف از تمرینات دور بودم... میخواستم بدونم به این دلیل که اشک داخلی پام اتروفی شده و میخوام دوباره تمریناتم رو شروع کنم....

هر چند مدت یکبار نیاز به رابطه جنسی هست با شرایط من و اینکه تا چه اندازه این رابطه بر رشد و بهبودی بدن من تاثیر داره....

ممنون از پاسخگویی شما...

بازدید : 169 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران