۳۴
۴۵
خانــم

چین و چروک؟

با سلام و خسته نباشید
خانم دکتر خلیلی
برای رفع چین و چروک نیاز به بوتاکس و ژل دارم
1_ آیا تزریق ژل را می توان هر زمانی که اثرش رفت انجام داد یا محدودیت دارد (منظورم اینکه آیا تزریق می تواند دایمی باشد یا خیر )
2_ آیا تزریق بوتاکس را می توان هر زمانی که اثرش رفت انجام داد یا محدودیت دارد (منظورم اینکه بعد از چندین بار تزریق بدن به ماده عادت می کنه و دیگر تاثیری ندارد یا نه، با هر سری تزریق اثر دارد)
3_چه روشی غیر تزریق فیلر جهت رفع چین و چروک سیاهی زیر چشم پیشنهاد می نماید
4_آیا با آر اف یا میکروندلینگ می توان پلک را بالا برد

ممنون از سایت خوبتان و وقتی را که جهت پاسخ به سوالات می گذارید

1 پـاسـخ

  • سلام :
    با نيدليگ و پلکسر و غيره پلک بالا نميرود.........تزريق ژل و بوتاکس کلا زمان مناسب براي تزريق مجدد بعد از بين رفتن اثر انها است......اما در زمان کم اثر شدن هم پزشک ميتواند با احتياط ميزان کم تزريق کند....ژل و بوتاکس عادت ندارد و تفاوتي در ميزان تاثير ازين لحاظ ندارد اما بوتاکس بر روي برخي خطوط عميق توانايي تاثير کامل ندارد.......در مورد دائمي بودن هم برخي ژل ها هستند که اثري چندين ساله دارند که بخاطر احتمال برخي مشکلات توصيه نمي شود...............مشاوران مطب دکتر خليلي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 341 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران