دیدن رؤیا در حالت نیمه‌هوشیاری؟

درود
مطمئن نیستم که مسئله‌ی من یک اختلال باشد یا خیر. بنده پس از دقایق کوتاهی (حداکثر 30 دقیقه) که به رختخواب می روم و در مرز خواب و بیداری قرار می‌گیرم، به سرعت شروع به خواب دیدن می‌کنم. در این حالت همچنان دارای خودآگاهی هستم، مطلعم که دارم خواب می‌بینم و همچنین قادر به شنیدن تمامی اصوات و حتی گاهی باز کردن چشم‌ها و دیدن محیط اطراف نیز هستم. آیا این موضوع طبیعیست؟ و یا نیاز به مراجعه به متخصص دارد؟

3 پـاسـخ

  • سلام. اين حالت معمولا در موارد خستگي يا بيخوابي هاي مکرر، ممکنه پيش بياد. و غير طبيعي محسوب نميشه
    اما اگر باعث اختلال در خوابيدن و يا مشکلاتي در طي روز( مثل اضطراب) ميشه بهتره به روانپزشک مراجعه کنيد جهت بررسي بيشتر

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    ديدن خواب و رويا در مرحله REM خواب اتفاق مي افتد و نه بلافاصله پس از به خواب رفتن. و در صورت بيدار شدن از خواب در اين مرحله و متوجه محيط اطراف شدن، خواب ديدن متوقف خواهد شد
    در صورت اختلال در خواب و عملكرد شما، بهتر است بررسي بيشتري صورت گيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 487 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران