۳۰
۷۰
آقــا

مشکلات پیش آمده بعد از عمل مچ‌پا؟

سلام وقتتون بخیر آقای‌دکتر همسر من آقا هستن حدودا 3ماه میشه بیمارستان میلاد عمل مچ پا شدن و داخل مچ پا ی ایشون پین گذاشتید با 1ماه که تقریبا دنبال کارای درمانی ایشونرودیم4ماه میشه که‌متاسفانه دچار مشکل شدند شما دو ماه پیش فرمودین کم کم شروع کنن به راه رفتن بدون عصا و بعدش 10جلسه فیزیوتراپی ایشون همه ی اینارو انجام دادن مشکل اینجاست که ایشون کمی که سرپا می ایستند پاشون به شدت ورم میکنه و الان بعد 4ماه وچند روز کارشون آرایشگری هست با تعداد کمی شروع کردن به کار با تعداد کمی مشتری اما کمی‌که سرپا می ایستند پاشون به شدت ورم میکنه و درد دارن من چکار میتونم بکنم مشکل ایشون چیه به نظرتون طبیعی هست یا نه ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير تورم و متعاقب اون کمي درد چهار تا شش ماه بعد جراحي هاي پا وجود دارد که فيزيوتراپي و يا انجام حرکات آن در منزل بسيار کمک کننده است. مشاغلي که بدون حرکت عضلات و به طور ثابت ايستاده هستند بيشتر در معرض هستند. مداوم در حالت در جا و ايستاده نيز حرکات مچ پا و زانو داشته باشند. هر يک ساعت چند دقيقه پا رو در حالت خوابيده بالا بگذارند و حرکات مچ داشته باشند. يک بانداژ ساده يا جوراب واريس زير زانو داشته باشند. به تدريج برطرف ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پا و مچ پا در تهران