چاقی شكمی واضافه وزن با كبد چرب كه به شدت نیازمند كم كردن وزن هستم ؟

عرض سلام وادب خدمت شما . 43سال سن دارم ومتاهل هستم وكارمند، قد 178 سانتیمتر و وزن 118 كیلو ،سال هاورزش نیمه حرفه ای كاراته وفوتسال انجام دادم ولی بعد از ازدواج وشغل كارمندی مجالی به ورزش نشده كه منجر به چاقی شكمی واضافه وزن گردیده همچنین كبد چرب گرید 3 هستم . ساكن فردیس كرج هستم ومحل كارم جاده ی مخصوص كرجه بار ها اقدام به كم كردن وزن كردم ولی متاسفانه برگشت داشته والان هم هر چی تلاش میكنم در حد یك تا 5كیلو كم میكنم ودیگه تكون نمی خوره در ضمن به شدت اشتهام بالاست وخیلی اذیت میشم كه اندامم رو از دست دادم ونمی تونم در مجامع ورزشی حضور پیدا كنم

بازدید : 115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص و دکتراي تخصصي تغذيه و رژيم درماني در تهران