مشکل جنسی؟

با سلام
اینجانب متاهل و دارای دو فرزند واین 15 سال بیماری اعصاب و روان دارم  و دارم دکتر مراجعه میکنم  مشکل جنسی من از این قرار است که وقتی به زن نزدیک میشم اولا هم مایع منی من قبل از نزدیک شدن میریزد قرص های تاخیری استفاده کردم زیاد تاثیر نداشت ، اسپری هم استفاده میکنم بدنم زیاد قدرت نداره که با زنم زیاد دوام بیارم و بدنم خیلی ضعیف شده من این 3ماه هست این مشکلم شدیدتر شده لطف کنید یک نصیحت را به من بدید که با این مشکل من چکار کنم.

3 پـاسـخ

بازدید : 833 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران