۲۳
۵۸
خانــم

عفونت واژینال و ادراری؟

سلام خسته نباشید من یک ماه پیش چکاب کامل دادم هیچگونه عفونت واژینال یا ادراری مشاهده نشد یکی پزشک گفتن یه مقدار خفیفی (نمیدونم آلودگی گفتن یا میکروب اگر اشتباه نکنم در ادرارم روئیت شده)
که اصلا لازم ندونستن دارو بنویسند.
البته من هم هیچ علائمی از درد و سوزش و تکرر ادرار و خارش و... نداشتم.
تا اینکه الان مدت 4 الی 5 روز هست که طی روز که ادرار میکنم کمی سوزش دارم یا اینکه حس میکنم کامل تخلیه نشده و حس تکرر ادرار دارم اما با هر بار رفتن به سرویس به اندازه یکی دو قطره فقط ادرار میکنم(با سوزش)
من دو روز پیش با استفاده از درمان های خونگی و سنتی یکمی آروم شدم اما امروز که از خواب بیدار شدم درد و سوزش شدیدی داشتم
نه تنها در خروج ادرار بلکه کلا از داخل حس کردم دیواره های واژنم هم داره میسوزه و درد میکنه(این حسم هست ممکنه اینطور نباشه)
من از کجا باید بدونم مشکل من عفونت واژن هست یا ادرار؟اگر واژن هست چه نوع؟!باکتری یا قارچ؟؟یا انگللل؟!
البته اصلا تغییر بو از واژن و ترشح ندارم.
و لازمه بگم رابطه بدون کاندوم داریم و طبیعی جلوگیری میکنیم و متاسفانه حدس میزنم تحریک دستی مهبل و کلیتوریس بدون محافظت هم بی تاثیر نبوده در این اتفاق.

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران