۳۵
۶۰
خانــم

سلام آقای دکتر من هیچ علایمی ندارم فقط ریم ناراحته نفسم یکم‌تنگه بیماری سارکوئیدوز دارم ولی اخرین بار ریه سالمی داشتم الان ریه ام مشکل داره عکس گرفتم کدورت داره؟

آیا کدورت ریه بخاطر ویروس کروناهستش یا می تونه بخاطر سارکوئدوزمم باشه تب ندارم فقط قفسینه ام یکم گرفته و درد میکنه

1 پـاسـخ

  • با سلام
    علايم شما به خاطر سارکوييدوزيس است نگران نباشيد. فقط موارد بهداشتي رو رعايت کنيد و در موارد غير ضروري از منزل بيرون نياييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 232 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران