۲۶
۵۲
خانــم

افسردگی، بدبینی،شکاک،وسواس ذهنی،عصبی،احساس پوچی و بی‌خاصیت بودن،مشکل در ایجاد رابطه ی اجتماعی،شخصیت وابسته ی عاطفی،تجربه ی تعرض در کودکی و نوجوانی،تجربه ی رابطه با پسر فامیل در کودکی به عنوان بازی. میخوام با خودم به صلح برسم؟

من در جنوب تهران زندگی میکنم،خودم بیکارم،پدرم ماهی200هزارتومن بهم پول توجیبی میده و دیگر هیچ چون توان مالیش اجازه ی بیشتر رو نمیده.
من واقعا نیاز به کمک دارم ولی مهمترین چیزی که تو ذهنم نقش میبنده هزینه ی درمانه
من نه انتظار دارم مجانی ویزیتم کنید نه هزینه کمتر بگیرید،فقط میخوام بدونم با ماهی یک جلسه هم امکان درمان وجود داره؟

بازدید : 199 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران