نمی‌دونم چه موقعی از عینک استفاده کنم😞؟

سلام وقتتون بخیر من 16 سالمه
و چشمام ضعیفه و فاصله دور رو خوب نمیتونم ببینم اما فاصله نزدیک رو خوب میبینم
قبلاً دکتر رفتم برام عینک تجویز کرد و بهم گفت عینک برای فاصله دور استفاده کن ولی برایه کار نزدیک مثل موبایل و مطالعه از عینک استفاده نکن
اما چند وقت پیش به یک پزشک دیگه مراجعه کردم ایشون بهم گفتن از عینک همیشه استفاده کن حتی برایه موبایل و مطالعه فقط هر یک ربع یکبار به مدت یک دقیقه به دور نگاه کن
من هم موقع مطالعه و موبایل از عینک استفاده میکنم اما حس میکنم موقع کار نزدیک به عینک عادت ندارم ...چون من بدون عینک هم کار نزدیک رو به خوبی انجام
میدم و اینکه اگه بخواهم هر یک ربع یکبار به دور نگاه کنم واقعا سخته
الان سوالم اینکه من دقیقا باید چه موقعی عینک بزنم؟
و اینکه اگر موقع کار نزدیک عینک بزنم باعث مشکل چشمم نمیشه آخه من نزدیک رو بدون عینکم خوب میبینم
تو نسخه پزشکیم هم اینارو نوشته :
OD : _2.25
OS : _1.50
و یه چیز انگلیسی هم جلوی این عددها نوشته که من متوجه خط پزشک نشدم
ممنون میشم جوابمو بدین🤒🤕

بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران