عذرخواهی میکنم بابت ویرایش سؤال؟

با سلام و خسته نباشید،
،بیماری هستم که حدود سه ساله ضربه مغزی شدم و فلج اندام چپ هستم،
متاسفانه،خیلی دیر و
بعد از یکسال من رو آوردن فیزیوتراپی خوب و درست حسابی،
اما حالا،با اینکه مستمر دارم فیزیوتراپی و کاردرمانی میشم ولی
متاسفانه اسپاسم شدیدی دارم که سدی شده در پیشرفتم
تمریناتم اصلاً مؤثر نیست و هرچی خانواده بهم تمرین میدم،فقط صرف اسپاسم میشه،
اندام ام با تمرین فقط نرم میشه و بعد مدت کوتاهی دوباره سفت میشه
تاحالا 2بار دیسپورت تزریق کردم و اندامم کمی نرم تر شده و حرکات محدودی میتونم انجام بدم ولی مغزم هنوز دستور اسپاسم میده و مخصوصا موقع خمیازه اندام چپم جمع میشه،
برای مقابله با اسپاسمی،
بهم پیشنهاد پمپ باکلوفن دادن،
بنظر شما،
برای یادگیری،
راهی وجود داره،یا فعالیتی هست که باعث تشکیل نورون های جدید بشه؟
یا نورون های فعلی رو تقویت کنه؟
که باعث تسریع روند یادگیری مغز بشه؟؟
دکتر مغز و اعصاب،برام کپسول امگا3 و شربت نوتروپیل(قرص پیراستام)تجویز کردن،
آیا داروی دیگه ای هست که بتونه کمکم کنه؟؟
خیلی متشکر

بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران