۴۶
۸۰
خانــم

دارو و کرونا ؟

با سلام و تشکر از لطف شما
من سه ماه پیش به کرونای نسبتا شدیدی مبتلا شدم که عوارضش همچنان ادامه داره و به اصطلاح بهش کرونای طولانی گفته میشه. سه ماهه عملا هر روز یه دردی دارم ....
علاوه بر تنگی نفس و پریکاردیت و خستگی و مشکل بینایی و پا درد و ....، به نظر دچار یه مقدار زیادی افسردگی و ترس شدید و اضطراب شدم. مثلا ترس از گرفتن دوباره و گرفتن فرزندم. چند بار در روز درجه میذارم براش و به سرفه هاش حساس شدم. دائم به همسرم تذکر میدم که مراقب باشه و خودم هم عملا هیچکار نمیتونم بکنم و به قول معروف دست و دلم به هیچ کار نمیره ... البته من سابقه ی مدلهایی از وسواس رو دارم مثل حساسیت شدید به خر و پف همسرم و از این گونه صداها..... دکتر قلب و عفونی به من فلوکسیتین دادن که به تازگی استفاده میکنم. دیروز دکتر عمومی از فامیل، به من فلوواکسامین رو پیشنهاد دادن که ظاهرا به تازگی میگن خواص ضد ویروسی هم داره. و برای این دوران خوبه و کسانی که مصرف میکردن دچار مشکلات ریوی نشدن. خواستم نظرتون رو در مورد این دارو بدونم. که استفاده کنم به جای فلوکسیتین. کدوم کم عارضه تر هستن . و اینکه با داروهایی مثل کلشیسین و پروپرانولول و‌اسپرین 81 مجاز به خوردنش هستم یا نه. مشکل معده هم داره و از لنسوپرازول استفاده میکنم. ممنون از لطف و محبتتون.

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران