پروستاتیت مزمن درد لگنی؟

دکتر کیوان آقامحمدپور فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری (متخصص اورولوژی)
Primary Menu
خانه
مقالات
رزرو وقت آنلاین
گالری تصاویر
درباره دکتر
پرسش از پزشک
سوالات متداول
آدرس دکتر
نظر سنجی
زبان سایت

Search...
سلام 24ساله پروستاتیت مزمن دارم که 4ساله این مشکلم پیدا کردم تشخیص دکترا اوایل بیماری درست نبوده و به این روز افتادم درد در ناحیه لگن ران پا ها و بیضه و حس ناخوشایند ک کیفیت زندگی رو صفر کرده برام، آنتی بیوتیک یه دوره مصرف کردم جواب نداد ول کردم چیکار کنم به خود ارضایی هم مبتلام دلیل اصلی این بیماری هم همینه خودارضایی که چندین بار مانع خروج منی شدم بنظرتون شاک ویو تراپی موثره درمانش صدرصدیه شوک آیا عوارض داره شوک،؟ انقدم خود ارضایی کردم ب نظرم هم زود انزالی شدم هم ناتوانی جنسی چون وقت ارضا شدن دیگه هیچ حس و لذتی نداره دیگه البته می‌خوام ترک کنم قبلاً یه شش ماه ترک کردم میتونم ولی عوارضش بنظرتون خب میشه مثل موردایی که گفتم بخدا از ترس نمیتونم ازدواج کنم. لعنت به نا آگاهی خود ارضایی بدبختم کرد کلی زندگی رو باختم ت این سن کم دچار واریکوسل شدم ک عمل کردم پروستاتیت مزمن هم نگو اصن قبل واریکوسل گرفتم خبر ندارم کلی قرص اعصاب خوردم ولی هیچ الان می‌خوام بدونم توان جنسیم برمیگرده بعد یه 6ماه ترک که بتونم ازدواج کنم پروستاتیت مزمن این طوری بمونه درمان نشه میتونم ازدواج و بچه دار شم ?آزمایش اسپرم یک سال و نیم پیش قبل عمل واریکوسل داده بودم دکتر گفت که خوبه ولی الان نمی‌دونم. ممنون الان باز شروع کردم افلوکساسین و قطره پروستاتان بخورم شما داروی خاصی اگه مدنظرتان هست بگین لطفاً . اصن یه حس درد ه سوزشه نمی‌دونم چیه شاید من نمیتونم خب بگم ب پزشکان که درمان نمیشم . کلا بدبختم شدم کاش زود بمیرم بخدا آرزومه زود بمیرم این بیماری بدبختم کرده

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران