۳۰
۶۴
خانــم

سلام وقتی مسافتی را پیاده می‌روم دوچار خستگی تنگی نفس تپش قلب تاری دید گیجی سنگین سربیحالی باید جایی بنشینم و چیزی بخورم انگار درحال بیهوش شدن هستم ولی بیهوش نمی شوم مدتی بعد حالم کمی بهتر میشود ولی بیحالی دست پاهایم کاملا مشهود هست ؟

سلام و تشکر
مشکل من چند سال است ادامه دارد من کاملا انسان کم تحرکی هستم که بدلیل مشکل در پیاده روی فقط تحرک من نشستن پشت میز و خوابیدن شده است ..من وقتی مسافتی را پیاده می روم دچار خستگی تنگی نفس تپش قلب تا جایی که احساس میکنم قلبم در گلویم هست کرختی دست پا و سنگینی سر تاری دید بیحالی که مرا وادار به دراز کشیدن میکند خوردن مایعات کمکم میکند ولی بعد از گذراندن این پرسه احساس کرختی در دست ها وپاهایم دارم که اگر من صبح پیاده روی رفتنم تا عصر آن روز یابیشتر بی حال هستم و احساس خستگی میکنم ...خواب رفتن مداوم دست و پا مشکل روزانه من است طوری که همین حالا در حال تایپ کردن متن هستم و جز یک انگشتم بقیه خواب رفته است مشکل دیگر هم ورم پا موقع نشستن بروی صندلی هست اول پشت پا بود و حالا علاوه بر پست با و کف پا و انگشتان هم ورم می‌کنند
_ من اقدام به گرفتن نوار قلب کردم و پزشک گفت طبیعی است و مشکلی وجود ندارد
_فشار خون من 10بالا و پاینش 8 است
_قندخون 110 وسابقه قند خون در خانواده دارم از طرف مادر
_وزن من 64کیلو و قد من 159است
_ سابقه فشار خون و چربی خون در خانواده پدری و مادری را دارم
_سابقه بیماری قلبی در خانواده از طرف پدر بسته شدن رگ قلب و منجرب به سکته عمل جراحی
_سوال من: مشکل من چیست باید به کدام پزشک مراجعه کنم قبلا زمان زیادی را صرف پزشکان مختلف کردم و دارو و ویتامین های مختلف تا این که یکی از پزشکان دارویی برای پایین آمدن تپش قلب به من داد و من حالم بد شد و دیگر داروی هیچ دکتری را استفاده نکردم من تحرک خودرا کمترکردم و در منطقه امن ماندم تا این ورم پاها و خواب رفتن دست پاها برایم مشکل شد (وقتی دست یا پایم خواب میرود موقع بیدار شدن سوزن سوزن نمی شود ) باز هم تشکر و خدا نگهدار

بازدید : 357 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران