۲۰
۵۵
آقــا

آلودگی انگلی با نگهداری از گربه‌ی آلوده؟

سلام و عرض ادب
ما گربه‌ای رو به منزل آوردیم که در ابتدا به ما گفته شد انگل تراپی و واکسیناسیونش انجام شده و به دلیل تایید یکی از دوستان که دامپزشک هم بودند ما اطمینان حاصل کردیم اما بعد که گربه رو تحویل گرفتیم گفته شد که اصلا این موارد صورت نگرفته و بدتر از همه اینکه گربه در شلتر نگهداری میشده که با انواع گربه‌های خیابانی و بیمار در ارتباط بوده و بدتر از اون اینکه گوشت خام به بچه گربه میدادن.
گربه رو که آوردیم اسهال گرفت (احتمالا لوکوپنی) و چون خارش در پشتش به وجود اومد خودش رو روی زمین میکشید... الان احتمال آلودگی در اعضای خانواده رو میدم چون تو خونه بچه‌ی کوچیک داریم و ممکنه حواسشون نباشه که هر دفعه دستشون رو قبل از غذا بشورن
چه دارویی باید مصرف کنیم که اگر در بدنمان انگلی هست از بین برود؟
پیشاپیش سپاس از راهنماییتون

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران