۲۱
۱۸۷
آقــا

درد مفاصل؟

سلام خسته نباشید دکتر من نزدیک یکساله درد مفاصل دارم طوری که چندتا از مفصلام تخریب شدن
و صدای تق‌تق از مفصلام بلند میشه و چندتا از مفصلام مثل مچ‌پا و انگشت شست پام در بعضی از مواقع شروع میکنن به لرزش مثل حالت ویبره روی آرنجم احساس میکنم یه چیزی مثل کرم داره حرکت میکنه آزمایشات زیادی انجام دادم واسه روماتیسم ولی هیچکدوم نشون ندادن زیر نظر یه دکتر دارم داروی روماتیسم مصرف میکنم ولی فقط چند روز صدای مفاصلم خوابید ولی الان دوباره شروع شده و مثل قبل شدم حتی لگنمم صدای تق‌تق میده لطفا راهنمایی کنید🙏🙏🙏

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران