۳۰
۷۲
خانــم

سرما خوردگی؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید من یه 4 روزه سرما خوردم روز اول یه زره بدن درد داشتم ولی روز بعدش بدن دردم بیشتر شد و یه زره چشمام می سوخت و از داخل احساس میکردم بدنم داغه ولی روز بعدش بدن دردم بهتر شد و دیگه احساس داغی نمی کردم ولی گلوم یه زره درد میکرد و خیلی کم سرفه خشک میکردم ولی امروز دیگه گلو درد نداشتم فقط صدام گرفته و یه زره بینیم کیپه ولی مشکل تنفسی اصلا ندارم و خیلی راحت نفس می کشم ولی خودم خیلی ترسیدم که یه موقع کرونا نباشه و میخواستم برم دکتر ترسیدم برم حالم بدتر شه چون میگن بیمارستان جای عفونیه من ترسیدم برم ولی خودم تو قرص سرما خوردگی خوردم و شربت اویشن میشه ازتون خواهش کنم راهنماییم کنید ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من هم علايم سرما خوردگي معمولي است نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد. ممنون گه آنتي بيوتيک مصرف نکرده ايد. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران