پیچ خوردگی مچ پای چپ و تورم و ناتوانی در راه رفتن؟

سلام و عرض ادب؛
من 30 ساله هستم و مورخ 9 مهر «مچ پای چپم» بدلیل افتادن در چاله خیابان پیچ خورد و چون تنها بودم و نمی دونستم که باید بدون حرکت باشم حدود دو ساعت با همون پا پیاده روی کردم.
وقتی اومدم خونه دیدم اطراف قوزک بیرونی مچ پام و خود قوزک بشدت ورم کرده.
فردا صبحش رفتم بیمارستان و عکس گرفتم؛ دکتر ارتوپد گفتن نشکسته؛ ولی کشیدگی رباط هست.
قرص سلکوکسیب + ویتامین ب1 + پماد رُماتکس + یکعدد مچ بند آتل دار برام نوشتن و گفتن یکماه بعد دوباره برم دکتر.
امروز که 16 روز از اونروز می گذره، من همون ورم رو هم، نه با پماد (کارایی نداشت و ورم رو کم نمی کرد) بلکه با زرده تخم مرغ محلی + زردچوبه پایین آوردم. ولی اصلاً نمی تونم پای چپم رو زمین بذارم و راه برم. عینِ این 16 روز هم رو «اصلاً» با پای چپم راه نرفتم. مچ بند رو هم بستم. الان که گاهی می خوام تست کنم که آیا پام بهتر شده یا نه، وقتی پای چپم رو میذارم زمین تا یه کوچولو حرکت بدم یه حالتی داره که انگار دو تا استخوان شُل دارن مدام اینور اونور میرن. الان بیشتر زیر قوزکِ بیرونی پای چپم (اگر حرکت بدم) درد می گیره.
سوالم اینه که چرا 16 روزه حتی یه قدم نتونستم بردارم؟
آیا هنوز این رباط شُله؟
با تشکر فراوان

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران