پرکاری ترویید؟

مردی 60ساله ام
قد 165
وزن69
مشکل:حدود 20سال قبل پرکاری ترویید داشته ودرمان شدم
بعد از درمان بازهم هیجانم کنترل نشد وحلات هیجانی شدید داشتم فشار خونم فقط بادارو تحت کنترل است
از 12سال قبل دچار ناراحتی قلبی شدم یک سکته خفیف قلبی داشتم
وبعد متوسط هر دو سال یکبار رگها قلبم گرفته و بار استنت گذاشتند
حدود 8سال قبل دکتر اعصاب برای کنترل هیجانات قرص سیتالوپرام 20تجویز کرد بهتر شدم ولی بعد از یک سال خیلی کابوس می دیدم وان قرص رانخوردم هر چه سنم بزرگتر می شود هیجانم بیشتر وبیشتر میشه از بک ماه است که دوباره سیتالوپرام و پروپرانونول 20 الان آرامتر هستم فکر می کنم منشا ناراحتی قلبی من هم همین هیجانات کنترل نشده باشد بیشتر فعالیتهایی که کو چکترین استرس راداشتند تعطیل کردم بازم مشکلم حل نشده است حال اگر امکانش است راهنمایی فرمایید

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران