راه درمان دیسک کمر؟

باسلام به خانم دکترامیدوارم که سلامت باشندمن مدت زیادی هستش دیسک کمردارم MRIهم گرفتم پیش یک متخصص بردم گفتندپارگی دیسک داری بایدعمل کنی خیلی هم درددارم میخوام بپرسم آیامن میتوانم به غیرازعمل ازروش تزریق داخل ستون مهره استفاده کنم خیلی ممنون میشم اگه جوابموبدین.

1 پـاسـخ

  • با سلام و تشکر تزريق براي ديسک دو نوعه يکي براي تسکين درد که تزريق کورتونه و ديگري درماني که تزريق ديسکوژله و اولي معمولا موقتي هست و اينا بر اساس نوع مشکل ديسک و شدتش انتخاب ميشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(2)
بازدید : 152 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات در تهران